Kaminbutiken logo
Tillverkare
Sortiment
Våra samarbetspartners
Öppettider

Tisdag – Torsdag: 12:00 – 18:00
Fredag: 12:00 – 15:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 11:00 – 18:00
Fredag: 11:00 – 15:00
Lördag: 11:00 – 14:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 16:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 12:00 – 18.00
Fredag: 12:00 – 15:00

Öppettider

Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 14:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 12:00 – 18:00
Fredag: 12:00 – 15:00

SA Tulikivi 1120x467
2560px Tulikivi logo svg

Upptäck Tulikivi - Ledande Tillverkare av Eldstäder och Bastuaggregat

Tulikivi är Finlands främsta företag inom stenförädling och världens ledande tillverkare av eldstäder. Med över 1000 olika modeller inom våra sex brasugnskollektioner, samt marknadens mest moderna bastuaggregat, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för ditt hem. Vårt sortiment inkluderar också stilrena inredningsstenar för alla utrymmen, både inomhus och utomhus.
Hållbarhet och Miljömedvetenhet
Vi strävar efter att minimera vår miljöpåverkan genom att använda hållbara naturmaterial. Sten är ett utmärkt val för sin hållbarhet och vi är stolta över att vara pionjärer inom att beräkna koldioxidavtryck för våra produkter. Med en modern brasugn från Tulikivi minskar du inte bara din energiförbrukning utan även dina utsläpp, och våra brasugnar når världens strängaste utsläppsnormer.
Mångsidigt Sortiment och Omfattande Service
Vi erbjuder över 1000 brasugnar fördelade på sex olika kollektioner, samt bastuaggregat i världsklass och eleganta stengolv för ditt hem. Vår heltäckande service gör det enkelt för dig att njuta av din eldstad – från planering och installation till löpande underhåll. Med vårt löfte om tändsticksfärdiga produkter tar vi hand om allt åt dig, så att du kan njuta av värmen från din Tulikivi-brasugn utan krångel.
Teknisk Innovation och Ren Förbränning
Tulikivis brasugnar och bastuaggregat erbjuder en ren förbränning och är energieffektiva. Med smarta funktioner som temperaturjustering med en grads precision och möjligheten att använda både ved och pellets för uppvärmning, erbjuder vi en bekväm och miljövänlig upplevelse. Våra produkter är utformade med fokus på teknisk utveckling och användarvänlighet för en optimal upplevelse.
Täljsten - Ett Naturligt Val
Våra eldstäder är tillverkade av täljsten, ett unikt naturmaterial med exceptionella värmelagrande egenskaper. Täljstenen värms upp jämnt och sprider värmen mjukt och jämnt i hela rummet, vilket ger en behaglig och långvarig uppvärmning. Vi säkerställer tillgången på täljstensreserver för framtiden genom kontinuerlig prospektering och utveckling av nya fyndigheter runt om i världen.
Upptäck Fördelarna med Vedeldning
Vedeldning är en energieffektiv och koldioxidneutral uppvärmningsmetod som ger dig större självförsörjning och minskar din miljöpåverkan. Med Tulikivis brasugnar kan du dra nytta av den energi som frigörs vid förbränningen och anpassa värmen efter dina behov med precision. Vi är stolta över att vara ledande inom branschen när det gäller att minimera vår miljöpåverkan och erbjuda hållbara uppvärmningslösningar för framtiden.
Kaminbutiken logo
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.