Returpolicy

RETURPOLICY
Om du inte är nöjd med den produkt du har köpt från oss kan du returnera den inom fjorton (14) kalenderdagar.
Artiklarna ska returneras oanvända och i gott skick, med en kopia av följesedeln, till den adress som står angiven på ordererkännandet.
Återbetalning av priset på artikeln och eventuella tillämpliga skatter utfärdas i den ursprungliga betalningsformen som användes för att göra inköpet.
Fraktkostnaderna återbetalas inte såvida inte artikeln returneras på grund av skada eller defekt. Se avsnittet Skadad eller defekt produkt nedan om du returnerar en artikel som du erhållit skadad eller defekt.

RETURANVISNINGAR
Följ anvisningarna nedan när du förpackar och skickar din produkt för retur. Det är viktigt att notera att anvisningarna nedan måste följas för att vi ska kunna hantera din retur korrekt.
Skicka artikeln i sin ursprungliga förpackning.
Förpacka artikeln försiktigt så att den inte skadas under leveransprocessen. Vi föreslår att du använder en kartong och bubbelplast.
Skicka med en kopia av följesedeln som medföljde i din leverans. Vi kommer inte att kunna behandla en retur som mottagits utan en följesedel.

SKADADE ELLER DEFEKTA PRODUKTER
Returnera en skadad eller defekt artikel inom fjorton (14) inköpsdagar genom att kontakta Eldabutiken via e-post och ange “Eldabutiken retur”. Korrekt epost finns på den följesedel som medföljde i din leverans.
Vårt kundtjänstteam kommer att ge dig returanvisningar. När vi har mottagit artikeln återbetalar vi priset på artikeln samt eventuella avgifter. Återbetalningar utfärdas i den ursprungliga betalningsformen som användes för att göra inköpet.