Kaminbutiken logo
Sortiment
Våra samarbetspartners
Öppettider

Tisdag – Torsdag: 12:00 – 18:00
Fredag: 12:00 – 15:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 11:00 – 18:00
Fredag: 11:00 – 15:00
Lördag: 11:00 – 14:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 16:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 12:00 – 18.00
Fredag: 12:00 – 15:00

Öppettider

Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 14:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 12:00 – 18:00
Fredag: 12:00 – 15:00

På Kaminbutiken strävar vi efter att leverera en helhetslösning präglad av kompetens, kvalitet och kundservice. Vi har utvecklats till en av de främsta aktörerna i vår bransch, och vi välkomnar dig att själv bedöma vår kvalitet genom att besöka oss och våra produkter.

Helhetslösningar för Kaminer och Eldstäder

Vi erbjuder kompletta installationer av kaminer, insatser och vedspisar. Hos Kaminbutiken får du hjälp med val av eldstad, planering av installation, finansiering, besiktning och anmälan till din kommun. Besök vår butik och se vår stora utställning av olika kaminer. Våra säljare är redo att ge dig råd och svara på alla dina frågor.

Kostnadsfria Hembesök och Exakta Offerter

Vi inleder vårt samarbete med ett kostnadsfritt hembesök där vi samlar in all nödvändig information för att ge dig en preliminär offert. Detta hembesök är helt kostnadsfritt och hjälper oss att ge en exakt offert utan överraskningar.

Här brinner vår brunner varmt i nya butiken på Ekerö!Passa på och ta del av våra erbjudanden under öppningen!#kamin #braskamin #kassett #Nordpeis #elda #myselda #eldabutiken #järna #södertälje #gnesta #kominivärmen #Vedspis #utv
Offertprocess och Anmälan

För att lämna en exakt offert är det viktigt att få så mycket information som möjligt om ditt projekt. Vi kompletterar alltid med ett hembesök för att säkerställa offerten och ge dig ett fast pris. Installationer av kaminer och eldstäder är anmälningspliktiga åtgärder och måste anmälas till kommunen. Vi hjälper dig genom hela processen från anmälan till startbesked.

Besiktning och Brandskydd

Efter installationen ska en besiktning utföras för att säkerställa brandskydd och taksäkerhet. Vi rekommenderar att besiktningen görs av en opartisk, SSR-godkänd besiktningsman. När besiktningen är godkänd skickar du protokollet och den ifyllda kontrollplanen till kommunen för att få ditt slutbesked.

Stort Utbud av Kaminer och Skorstenar

Kaminbutiken erbjuder ett brett sortiment av kaminer och skorstenar. Oavsett vilken modell av eldstad du väljer, finns vi här för dig. Vårt utbud inkluderar braskaminer, murspisar, gjutjärnskaminer, vedspisar, täljstensugnar, kakelugnar, täljstenskaminer och kakelkaminer. Vi erbjuder även insatser i många olika utföranden för öppna spisar eller egenbyggda eldstäder. Vi utför frimurningsprojekt baserat på dina skisser, ritningar eller fotografier.

KAMINBUTIKEN

Se mer av våra produkter

Välkommen till Kaminbutiken

För att få installationen av din kamin eller skorsten gjort på rätt sätt, kontakta oss på Kaminbutiken. Alla våra montörer är certifierade och vi erbjuder två års garanti på våra arbeten.

Välkommen att uppleva vår service och våra produkter själv.

Kaminbutiken logo
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.