Kaminbutiken logo
Tillverkare
Sortiment
Våra samarbetspartners
Öppettider

Tisdag – Torsdag: 12:00 – 18:00
Fredag: 12:00 – 15:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 11:00 – 18:00
Fredag: 11:00 – 15:00
Lördag: 11:00 – 14:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 16:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 12:00 – 18.00
Fredag: 12:00 – 15:00

Öppettider

Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 14:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 12:00 – 18:00
Fredag: 12:00 – 15:00

Bevago
bevego logo

Bevego - Historia och Affärer

Bevego Byggplåt & Ventilation AB grundades 1994 av 22 individer med omfattande erfarenhet inom plåtslageribranschen och grossistverksamhet. Sedan dess har vi vuxit och blivit en betydande aktör inom byggindustrin. År 2002 förvärvades Bevego av Dahl Sverige AB, ett företag som idag ägs av den välkända franska industrikoncernen Saint-Gobain, noterad på Parisbörsen och verksam i över 60 länder.

Vi erbjuder helhetslösningar inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Sedan starten har vi fokuserat på att utveckla och förbättra våra affärsområden. Genom förvärvet av Isolator 2005, ett företag med anor från 1939 och marknadsledande inom sin bransch, kunde vi bredda vårt erbjudande och behålla vår position genom innovation och kompetensutveckling.

Med 33 filialer, ett Steel Center och flera Vent Center runt om i Sverige samt centrallager har vi etablerat en stark närvaro över hela landet. Vår entreprenöriella anda och ständiga strävan efter innovation och kvalitet har gjort oss till en ledande leverantör inom våra affärsområden.

Som en del av Saint-Gobain Building Distribution, en av Europas ledande distributörer av byggmaterial, har vi tillgång till ett omfattande nätverk med över 3 600 försäljningsställen i över 20 länder. Genom Dahl Sverige AB, Bevegos moderbolag, är vi även ledande inom VVS-grossistbranschen i Sverige, med en omfattande verksamhet som omfattar flera segment inom byggindustrin.

Vision och Framtid

Vår vision är att vara en marknadsledande aktör och värdeskapare inom byggindustrin och att vara kända som en pålitlig och kunnig leverantör av högkvalitativa produkter. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättras för att möta våra kunders behov och förväntningar.

Framtidens Bevego är engagerade i att minska vår påverkan på miljön genom att arbeta med hållbarhetsåtgärder och miljövänliga metoder. Genom att hela tiden förbättra vårt sortiment och erbjuda marknadens bästa lösningar vill vi fortsätta att vara en pålitlig och miljömedveten partner för våra kunder.

Värdeord och Uppdrag

Våra tre värdeord – engagemang, enkelhet och samarbete – genomsyrar vårt arbete och styr våra insatser för att bli ännu bättre inom vår bransch. Vårt uppdrag är att erbjuda kvalitetsprodukter och personlig service till våra kunder och att vara en pålitlig partner genom hela processen, från rådgivning och beställning till leverans och support.

Kompetens och Tillgänglighet

Vi satsar på att kontinuerligt utveckla och förbättra våra medarbetares kompetens för att kunna erbjuda den bästa servicen och rådgivningen till våra kunder. Genom utbildningar, minimässor och andra aktiviteter strävar vi efter att sprida kunskap och skapa mervärde för våra kunder. Vår lokala närvaro och vårt utbredda logistiknätverk gör oss mycket tillgängliga för våra kunder. Med våra engagerade medarbetare och flexibla arbetssätt är vi redo att möta våra kunders behov och önskemål på bästa möjliga sätt.

Kaminbutiken logo
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.