Kaminbutiken logo
Tillverkare
Sortiment
Våra samarbetspartners
Öppettider

Tisdag – Torsdag: 12:00 – 18:00
Fredag: 12:00 – 15:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 11:00 – 18:00
Fredag: 11:00 – 15:00
Lördag: 11:00 – 14:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 10:00 – 17:00
Fredag: 10:00 – 16:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 12:00 – 18.00
Fredag: 12:00 – 15:00

Öppettider

Måndag – Fredag: 10:00 – 18:00
Lördag: 10:00 – 14:00

Öppettider

Måndag – Torsdag: 12:00 – 18:00
Fredag: 12:00 – 15:00

SA Brunner 1120x467
brunner logo pixelgenau black 1

Ulrich BRUNNER GmbH: Ledande inom vedeldningsteknologi

Ulrich BRUNNER GmbH, med säte i Nedre Bayern, är en välrenommerad tillverkare av vedeldningsteknologi för tillverkning av handgjorda spisar och eldstäder. Med över 70 års erfarenhet är vårt företag stolt över innovation, teknisk expertis och engagemang för förnybara råvaror. Våra vedspisar tillverkas exklusivt i Tyskland och sysselsätter över 160 personer inom utveckling och försäljning.
Kvalitet och hållbarhet i främsta ledet
På BRUNNER upprätthåller vi en tradition av hantverksexcellens. Medgrundaren Martin Brunners engagemang för att producera hållbara och ärliga produkter har varit hörnstenen i vårt företag sedan starten. Varje BRUNNER-eldställe, kachelugn eller panna förkroppsligar en anda av innovation, teknisk skicklighet och noggrann uppmärksamhet på detaljer. Våra produkter genomgår omfattande utveckling för att säkerställa felfri prestanda och ingenjörsmässig excellens.
Tillverkad i Tyskland för överlägsna standarder
Även om BRUNNERs vedeldningssystem kan komma med en premiepris, tror vi att kvalitet är värt investeringen. Våra enheter är kända för sitt högkvalitativa hantverk, hållbarhet och felfri teknik. Med över en halv miljon hushåll i Tyskland som förlitar sig på BRUNNER-produkter för värme och komfort talar vårt rykte för sig självt. Till skillnad från många konkurrenter sticker BRUNNER-enheter ut genom sin robusthet och sofistikerade teknik, inte genom knepiga försäljningstaktiker.
Miljömedvetna lösningar
På BRUNNER är vi engagerade i miljömässig hållbarhet. Våra vedeldningssystem är utformade och tillverkade i Tyskland och säkerställer de högsta standarderna för kvalitet och miljöansvar. Genom att kombinera toppmodern teknik med traditionella ingenjörspraxis erbjuder vi lösningar som minimerar miljöpåverkan samtidigt som effektiviteten maximeras.
En arv av innovation
Sedan vår grundande år 1945 har BRUNNER förblivit i framkant av vedeldningsteknologin. Under ledning av Hubertus Brunner, den tredje generationen av familjeföretaget, fortsätter vi att upprätthålla våra värden av innovation och tradition. Våra anställda är mer än bara kollegor; de är uppskattade medlemmar av BRUNNER-familjen och bidrar till vår framgång genom sitt engagemang, kreativitet och expertis. Sammanfattningsvis är Ulrich BRUNNER GmbH dedikerad till att tillhandahålla innovativa värmelösningar som prioriterar kvalitet, hållbarhet och miljömedvetenhet. Med en rik historia som sträcker sig över 70 år fortsätter vi att driva gränserna för vedeldningsteknologin samtidigt som vi upprätthåller de värden som har gjort oss till ett pålitligt namn inom branschen. Vi använder inte denna text på hemsidan: Direkt översatt och sebaserad text
Kaminbutiken logo
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.